Spring til indhold
Hagested Til hagested.holbaek.dk

Svinninge Modeljernbane

Modeljernbaneklubben

Modeljernbaneklubben har har til huse i stueplanet i den nordlige ende af Hagested gamle skole, sammen med  Børnehuset.

 Al nyetablering tager som bekendt tid, men vi arbejder på at få en ca. 30 m2 stor modelbane “i drift” i løbet af 2018.

 Planen er at “illudere” en enkeltsporet jernbane med en “DSB-hovedbane” - f.eks Holbæk-Kalundborg - og en tilsluttet privatbane a la OHJ - nu Lokalbanen.

 I vinterperioden mødes vi torsdage i ulige uger og holder byggeaftener, men vil ofte også være i lokalerne i weekends og på helligdage.

 Når først “togene” begynder at køre, vil vi holde nogle åbent-hus dage hvor alle vil være velkomne.

 Sammen med de øvrige foreninger i huset har vi også planer om nogle fællesarrangementer, hvor beboerne i Hagested vil være velkomne.

 Vi er - synes vi selv - nogle venlige og omgængelige mennesker med en fælles interesse for modeltog. Har du spørgsmål eller er du nysgerrig er du velkommen til at kigge ind til os, når vi er i lokalerne  - ring evt. først til vores formand, Allan Risgård Jensen, på telefon 2143 5603, så du ikke kommer til at gå forgæves. Med vores nye geografiske placering er vi naturligvis åbne for nye lokale medlemmer der også interesserer sig for modeltog.

 Vi glæder os over vort nye naboskab og samarbejdet med de øvrige brugere af Huset, ligesom vi også ser frem til at deltage i evt. fremtidige fælles arrangementer.

 

Link til klubbens hjemmesideFeedback

Sidst opdateret

15.01.2018

Ansvarlig redaktør

Jonna Nielsen