Spring til indhold
Hagested Til hagested.holbaek.dk

Holbæk Rilleracere

Ny vinterhobby i Holbæk Kørsel med racerbiler : op til ”250 km/t”

 

Sporten kaldes rille-ræs eller slot cars. Kært barn har mange navne men er mest kendt som Scalextric  men det er kun eet ud af de mange fabrikater der findes.

Prøv vore elektriske mini biler på fast stående 35 meter lang Scalextric bane ! Det er lige til at gå til. Når vi ankommer tænder vi for strømmen og så er alt klar til kørsel. Nemmere kan det vel ikke være..….

Klubben  stiller materiel til rådighed for nye dvs. både biler og kontrol håndtag de første par måneder. Det er langt billigere at køre med model racer biler end med gokarts eller andre racer hobbyer. Her får du råd til at købe dig en Ferrari, en Mercedes, en Corvette, en Audi R18..... ny koster 500 kr/bil ! Brugt 250 kr

Mange har en Scalextric bane eller en fjernstyret bil stående. Men bruger dem ikke mere. Grunden er at man kører alene.  - det er ærgerligt for så er pengene næsten spildt. Løsningen : Det er meget sjovere at være  mange, og det er man i en klub og så bliver man også dygtigere og klubbens bane er også meget større og ikke mindst udfordrende.

                      DET ER FOR ALLE   

lige fra 10-80 år.  Al begyndelse er svær men i en klub er der hjælp at hente både om bilens teknik og om køreteknik –for det går hurtigt virkelig hurtigt. Hvorfor kun se bilrace på TV ??

Holbæk Rille Race  

Damvej 14  Hagested Gl Skole

(indgang i hjørnet af skolegården -op på 1.sal tv)

Hagested = gl rute 21 - 4300 Holbæk - Info tlf 60702342Feedback

Sidst opdateret

15.01.2018

Ansvarlig redaktør

Jonna Nielsen